středa 15. ledna 2014

Knižní přírustky (1)


Sice trochu pozdě, ale přece, sem dáváme naše knižní přírustky za měsíc prosinec. 

Tessie


Koupené knihy

Začátkem prosince jsem si v knihkupectví koupila druhý díl Upířích deníků a knihu Horečka, což je druhý díl trilogie Zahrada nesmrtelnosti. Původně jsem ho ani kupovat nechtěla, ale jakmile jsem si přečetla první díl, prostě jsem ho musela mít:D Těsně po Vánocích mi přišel balíček, který jsem si objednala a to s knížkama Anna krví oděná a Colette.





Knihy, které jsem dostala
K Vánocům jsem dostala dvě knížky. Od mamky první díl Pána prstenů a od bráchy díl druhý. Asi se domluvili:D




Vyhrané knihy
Sice to není kniha, ale i tak se s tím musím pochlubit, protože je to po dlouhé době, co jsem něco vyhrála. V bleskové soutěži Fragmentu jsem vyhrála DVD Percy Jackson: Moře nestvůr.


Všechny knihy pohromadě



Verr


Koupené knihy


Když jsem byla začátkem prosince v kině a v Karolíně ( obrovské nákupní centrum) , koupila jsem si první díl Dědičky. Po dočtení jsem okamžitě litovala, že jsem si nekoupila i další díly. Když jsem šla o pár dnů později do Ostravy na ortodoncii, dokoupila jsem si zbývající díly. Jsem totiž strašně zvědavá a nemám ráda nedočtené série.


Po Vánocích jsme si s Tessie objednaly knihy přes internet. A já si objednala skvělou sérii Andělé od Lauren Kate. Všem kteří sérii ještě nečetli doporučuji :-)


Poslední knížku jsem si koupila v levných knihách v Ostravě nedávno. Stála pouhých 20 Kč. No nekupte to ! 


Bohužel v soutěžích moc štěstí nemám a rodiče mi knihy nekupují, prý už jich mám dost. Takže na Vánoce jsem nedostala žádnou knihu a bohužel jsem ani žádnou nevyhrála. Tak snad někdy příště.. :-)


Všechny knihy pohromadě






2 komentáře:

  1. Obe tu máte absolútne skvelé kúsky, hlavne Verr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme... :-) Ty máš určitě taky pěknou sbírku... :-)

      Vymazat