sobota 26. července 2014

On my wishlist (20)



Meme z dílny Book Chick City. Cílem je každou sobotu uveřejnit knihy, které bychom si chtěli koupit. Můžou to být knihy starší i novější, či knihy vycházející v budoucnu. Já jsem si pro tuto sobotu vybrala:

Temná akademie - Gabriela Poole
Odhal mě - J. Kenner




















čtvrtek 24. července 2014

Review: Erebos - Ursula Poznanski

Název: Erebos
Autor: Ursula Poznanski
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 320
Žánr: thriller, fantasy

Anotace 

Na jedné londýnské škole si mezi sebou žáci začnou předávat podivné balíčky, jeden se nakonec dostane i ke zvědavému Nickovi. V balíčku je DVD s počítačovou hrou. Hrou napínavou, a hlavně velmi inteligentní. Proč o ní ale nikdo nesmí mluvit a hráči musí dodržovat přísná pravidla? Na druhou stranu jim hra dokáže splnit i ta nejtajnější přání. Pokud neposlouchají nebo se znelíbí poslovi se žlutýma očima, čeká je trest. Jak je ale možné, že hra o každém všechno ví a neuděluje hráčům úkoly jen ve hře, ale i v realitě? Co hra vlastně chce? A jak ji může Nick zastavit?

úterý 22. července 2014

Teaser Tuesday (19)




Meme pořádané Should be reading. Úkolem je vzít knihu, kterou právě čteš, otevřít ji na náhodné stránce a vypsat libovolné dvě věty z dané strany. Bez spoilerů! 






Název: Erebos
Autor: Ursula Poznanski

,,Jsi připraven na další boj?" chce vědět namodralý skřet.
...
Stylově a se slušnou zásobou peněz v kapse vkročí Sarius na ulici.









pondělí 21. července 2014

Review: Tweety s city - Elizabeth Rudnick

Název: Tweet heart
Autor: Elizabeth Rudnick
Nakladatelství: CooBoo
Počet stran: 272
Žánr: román

Anotace

 Claire nemůže uvěřit, že si ji na Twitteru našel její vysněný kluk. Myslela si, že si jí nikdy ani nevšimne, ale jak se zdá, rozumí jí líp než kdokoliv jiný. Twittersmír je ale záhadné místo, kde se občas přátelé chovají jinak než v reálném světě. A aby toho nebylo málo, Claire si uvědomí, že je zamilovaná do úplně posledního kluka, který kdy připadal v úvahu…