neděle 24. května 2015

Vyhlášení SOUTĚŽE!


Naši drazí knihomolové!
Na začátek bych se chtěla omluvit všem našim pravidelným i nepravidelným čtenářům za přerušení blogu a naši delší neaktivitu. Jelikož jsme obě s Verr letos dokončovaly gymnázium, čekala nás samozřejmě maturita. Ti, co maturovali ví, a ti které to teprve čeká si alespoň dokážou představit, jak hektický poslední půlrok pro nás byl. Myšlenky na blog byly pro nás vzdálené na kilometry a my se utápěly v záplavě papírů, sešitů a občas taky velkých depresí. Ale! Maturita je úspěšně za námi, takže teď se můžete těšit opět na pravidelné články a hlavně spooustu nových recenzí.

Jen pro představu, jak se u nás měnily emoce s dalšími týdny přibývajícími do maturity.
Počkat...ty letos maturuješ!
Aj du not ívn nou maj nejm
Dobrý den studentko, krátce se představte maturitní komisi.
 Dovolte, abych oznámila výsledky: Studentka uspěla!
A co vzkázat příštím budoucím maturantům?

Teď ale k soutěži. V lednu jsme spustili narozeninovou soutěž, která trvala do února a nyní jsme došli k vyhlášení výsledků.Všem zúčastněným se opravdu vážně omlouváme za zpoždění a doufáme, že jsme vás tímto neodradili od návštěv na našem blogu :)

Z odpovědí jsme vybrali 3 nejlepší, kteří od nás dostanou ceny. Zúčastněných nebylo mnoho, ale to se dá vzhledem k naši neaktivitě pochopit. Musíme uznat, že některé odpovědí opravdu stály za to číst a my jsme moc rády, že se tak skvělí knihomolové (tedy spíše knihomolky) naší soutěže zúčastnili.

Tak tedy:

1. místo: kniha Krásní mrtví (Jonas) + záložka + placka
Zašitá v knihách

2. místo: 2 díly Upířích deníků + 2 placky
Milenne

3. místo: sbírka záložek + placka
Kateřina

Tady máme naše výherkyně a my gratulujeme! E-maily jsou rozeslány a my doufáme, že zůstanete dále našimi čtenáři a zúčastníte se i nějaké další naši soutěže :) 


4 komentáře: