úterý 23. prosince 2014

Vánoční TAG


Tak zítra tady máme Vánoce a já se rozhodla se zapojit do dalšího TAGu, tentokrát na téma Vánoce. Když už nemáme ten sníh, snad nám tohle alespoň navodí vánoční náladu :)

1. Jaký film je v období Vánoc tvým nejoblíbenějším?
U této otázky nemusím dlouho přemýšlet. Jednoznačná odpověď je Sám doma. Bez něj si prostě Vánoce nedokážu představit. Dále třeba ráda zobu cukroví u filmu Láska nebeská, Po čem ženy touží a samozřejmě Grinch. Ty české moc nesleduji, pokud bych si ale měla vybrat, byla by to pohádka O statečném kováři nebo Třetí princ.

2. Jaká je tvá oblíbená vánoční barva?
Určitě zelená, červená a bílá. Zelená jako stromeček, červená jako vánoční punčocha a bílá jako sníh.

3. Je Štědrý večer. Zůstaneš ve svém pyžamu/domácím oblečení nebo se hezky a společensky oblékneš a upravíš?
Přes den většinou zůstávám v pyžamu, ale k štědrovečerní večeři se hezky obléknu i učešu. Přece jen je to důležitý večer :)

4.  Pokud bys tento rok mohla koupit jen jeden dárek, jen jedné osobě, pro koho by byl?
Je dost těžké vybrat jen jednu osobu, když bych ale musela, asi by to byla moje mamka, která si to zaslouží.
5. Otevíráš své dárky ráno nebo večer, a v kolik?
Otevírám dárky vlastně ráno i večer, jelikož na Štědrý den slavím i narozeniny. Ráno tedy otevírám dárky většinou hned jakmile vstanu, večer pak chodíme ke stromečku kolem 7.

6. Upekla jsi někdy chaloupku z perníčků?
Musím přiznat, že na to nemám :D Vždycky jsem to chtěla zkusit, ale raději to přenechávám šikovnějším. Já peču obyčejné perníčky.

7. Co děláš o Vánočních prázdninách?
Většinou pojídám cukroví, koukám na filmy a prostě relaxuju. Taky hodně čtu a když je hezky chodím ven. S rodinou taky jezdíme na návštěvy.
8. Máš nějaké vánoční přání?
Mám přání, která asi pod stromečkem nenajdu. Jinak bych si ale určitě přála, abychom všichni prožili svátky v pohodě a bez stresu. A taky, aby si lidé občas uvědomili, že Vánoce nejsou jen o dárcích. Na to se dnes často zapomíná.

9. Jaká je tvá oblíbená vánoční vůně?
Vůně stromečku, cukroví a skořice.

10. Jaké je tvé oblíbené vánoční jídlo/pochoutka?
Opět jasná odpověď :D Mým nejoblíbenějším jídlem je to, co se podává při štědrovečerní večeři. Tedy ryba s bramborovým salátem a hrachová polévka. Jinak ještě miluju čerstvou domácí vánočku s kakaem. 

Žádné komentáře:

Okomentovat